Avoimestitutkien

February 1, 2012

TULOSSA: ARea 12 – seminaari lisätystä todellisuudesta 23.3.2012 Lahdessa

AVO2-hankkeen 3DM-osahanke ylpeänä ilmoittaa: järjestämme perjantaina 23.3.2012 klo 8:45–15:15 ARea 12 -seminaarin, jossa pureudutaan lisätyn todellisuuden mahdollisuuksiin. Seminaari järjestetään Lahden Oppimiskeskus Fellmanniassa (Kirkkokatu 27). Tervetuloa mukaan!

Seminaariohjelmassa on aamupäivällä eri alojen edustajien esiintuomia näkökulmia lisätyn todellisuuden elämyksistä ja virtuaalisten objektien tuomisesta tavallisen kuluttajan ulottuville. Iltapäivän työpajoissa on mahdollisuus ideoida omia lisätyn todellisuuden sovelluksia ja kokeilla niiden tuottamista.

Seminaariohjelmaa voit tutkailla tarkemmin seminaarisivustolta http://www.area12.fi, josta löydät myös linkin ilmoittautumislomakkeelle.

Jos jäit miettimään, mitä lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR) on, sitä voisi lyhyesti ja ytimekkäästi kuvata virtuaalisten objektien tuomiseksi fyysiseen maailmaan. Voit lukaista alkajaisiksi aiheesta vaikkapa Wikipedian artikkelin, myös tässä blogissa on aikaisemmin kirjoiteltu lyhyesti lisätystä todellisuudesta.


Tämä materiaali on tuotettu osana AVO-hanketta, jonka rahoittajina toimivat Euroopan sosiaalirahasto ja Lapin ELY-keskus. Hanketta koordinoi Suomen eOppimiskeskus ry.

avo

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: